Staj Eğitimi

Beylikdüzü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak her yıl ülkemize ve dünyamıza fayda sağlayacak, büyük projeler oluşturacak nesiller yetiştirmeye devam ediyoruz.

Okulumuz çağımızın en popüler, iş olanağı geniş, her yıl daha da gelişen bölümlerinden olan Biyomedikal ve Mekatronik bölümleri üzerinden eğitim sürecini sürdürmektedir. 4 yıl lise eğitiminin ardından bu bölümlerde uzman ve tekniker olmak isteyen kıymetli öğrencilerimiz ön lisans programlarından devam etmektedir. Mühendis olmak isteyen öğrencilerimiz ise lisans programlarına yerleşerek akademik hayatlarına devam etmektedir.

Meslek ve Teknik Liselerin olmazsa olmalı uygulama dersleridir. Teorik olarak ne kadar eğitim verilirse verilsin yaparak yaşayarak eğitim yöntemi uygulanmazsa verilen eğitim hiçbir fayda sağlamayacaktır. Beylikdüzü Okulları olarak bu konuda da kıymetli öğrencilerimiz için faydalı olacak en güncel programların ve teknik cihazların yakından takipçisi ve uygulayıcısıyız. Okulumuzda uygulama derslerimiz için özel sınıflar oluşturulmuştur ve güncel cihazlar üzerinden derslerimiz sürdürülmektedir. Okulumuzda sağladığımız uygulama derslerinin yanı sıra diğer önemli konu “staj eğitimi”dir. Öğrencilerimiz için ilgili alanlarla ilgili en güncel, en fayda sağlayacak kurumlar ve uzmanlar büyük bir özenle araştırılıyor, bu doğrultuda öğrencilerimiz yönlendiriliyor.

Nitelikli uygulama dersleri ve staj eğitiminden geçen öğrencilerimiz yükseköğretim kurumlarına geçtiklerinde uzmanlaşmış olarak akademik hayatlarına devam etmektedir. Mesleki hayatlarında başarılı olmanın yolu temelden yani lise eğitiminden geçmektedir. Bu sebeple okulumuz öğrencilerimiz için güncel programların takipçisidir ve staj eğitimine büyük bir özen göstermektedir. Staj eğitimini başarıyla tamamlayan öğrencilerimiz iş yeri açma belgesine de sahip olmaktadır.