Müdürlerimizin Mesajı

Sevgili Öğrencilerimiz, Değerli Öğretmenlerimiz ve Saygıdeğer Veliler, müdür olarak görev yaptığım Özel Beylikdüzü Okulları’nın Beylikdüzü kampüsünde sizlerle ve tüm okul çalışanlarıyla beraber olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Yılın bu zamanı, eğitim kadrosuyla okul yapısının belirlendiği dönem olması yanında, bize emanet edilen yeni öğrencileri ve ailelerini keşfettiğimiz an olması açısından da önem taşımaktadır. Başladığımız her günü ilk günkü heyecanla değerlendirip geleceğe emin adımlarla yürümek gibi bir sorumluluğu var hepimizin. Amacımız Başöğretmenimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün hedef gösterdiği “Milletimizi çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkarma” yarışında kendini ifade edebilen, soran, sorgulayan, düşünen, düşündüğünü demokratik yollardan açıkça ifade edebilen, ülkesini ve insanlığı seven bireyler yetiştirmektir.

Sevgili öğrenciler, gündelik hayatta karşılaştığımız küçük ya da büyük kişisel sorunlar büyük başarıların önünde engel değildir. Hepimiz için önemli olan arzulu, sabırlı ve inançlı olmaktır.

Sayın Velilerimiz; bize emanet ettiğiniz, canınızdan çok sevdiğiniz sevgili öğrencilerimizi en iyi şekilde yetiştireceğimizden kuşkunuz olmasın. Bu anlayış ve kararlılıkla; geleceğe güven, meslekte özveri ve saygı ilkeleri ile birbirine kenetlenmiş bir ekip olarak, beynini, gönlünü, yüreğini ve yıllarını eğitime adamış öğretmenlerimin kendilerine düşen büyük sorumluluğun bilincinde olduklarını biliyorum. Onun için şevk, heyecan ve azimle görevlerinizi yapacağınızdan ve başarılı bir eğitim-öğretim yılı geçireceğimize inancımın tam olduğunu belirtmek isterim.

Yeni Eğitim-Öğretim yılının hepimize sağlık, mutluluk ve başarı getirmesi dileğiyle hepinize sevgi ve saygılarımı sunarım.

Beylikdüzü Kampüsü Okul Müdürü

VEYSEL DİNÇER