Kurucu Temsilcimiz

Değerli Veliler ve Sevgili öğrenciler,

Her başarının olduğu gibi Özel Beylikdüzü Okulları’nın da bir öyküsü var.  2007 yılında Beylikdüzü’nde temelleri atılan kurumumuz, 2018 yılında açılan Esenyurt Kampüsü ile yenilikçi bir vizyonu temsil eden; kalite odaklı, bir eğitim kurumu olarak toplumun karşısına çıkıyor. Bu bağlamda öğrencileri ile çalışanları için mutluluk, özgürlük, hoşgörü ve başarı merkezi olmayı amaçlayan eğitim kurumumuz; öğrenen, öğrendikleri ile topluma değer katan yenilikçi uygulamaları ve başarıları ile yurt içinde saygınlığı olan örnek bir kurum olmayı ilke edinmiştir.

Bir şeyden emin olabiliriz ki, şimdi olduğu gibi gelecekte de bilgi en önemli güç olmaya devam edecek. Uygulamalı eğitime önem verdiğimiz Özel Beylikdüzü Okulları’nda bizler bilgiye sahip, aynı zamanda iletişim becerileri yüksek, özgür düşünen, kendini ifade eden, farklılıklara saygılı, sorgulayan, paylaşımcı, katılımcı ve sosyal sorumluluk sahibi gençler yetiştireceğiz.

Hızla gelişen ve değişen iş dünyası ve toplumsal ihtiyaçlar, öğrencilerimizin, öğrenme alanları dışında da kendilerini bireysel olarak geliştirmelerini bir zorunluluk haline getirdi. Bu doğrultuda, tüm eğitim ve öğretim programlarındaki öğrencilerimizin 21. yüzyıl yetkinlikleri olarak ifade edilen yetkinlikleri kazanmalarını sağlamak; demokratik ve özgürce düşünen, geniş ufuklu bireyler olarak yetişmelerine olanak sağlayacak eğitim ve öğretim programlarını yapılandırmak ve bu amaca uygun bir kampüs ortamı oluşturmak öncelikli hedeflerimizdir. Milletimizin daima en iyiyi hak ettiğine inanıyor, milli kültürümüzü koruma ve geliştirme bilinci içerisinde hareket ediyoruz. Eşitlik ilkesi inancı ile çalışarak ülkemizin geleceğinden kendimizi sorumlu tutuyoruz. Kurumumuzda Atatürk İlke ve İnkılapları temel değerleri oluşturmakla birlikte vatan, millet ve bayrak sevgisi ise önem arz eden önceliklerimizdendir.

Değerli gençler, Sizleri eğitimde fark yaratan Özel Beylikdüzü Okulları’na davet ediyorum. Gelin hayallerinizi birlikte gerçekleştirelim, sizler bizim, bizler sizin öykünüzün parçası olalım.

Sevgilerimle.

KURUCU TEMSİLCİSİ