Hafta Sonu Etütleri

“ Nitelikli ve kaliteli eğitim “ misyonuyla hareket eden Beylikdüzü Okulları gerek online gerekse yüz yüze eğitim süreçlerinde faaliyetlerine hız kesmeden devam ediyor.

Anadolu ve Teknik Lise özelliğini bir arada barındıran okulumuz kıymetli öğrencilerimizin eğitim süreçlerini en verimli ve aktif geçirebilmeleri adına kalıcı programlar uyguluyor. Hafta içi 09.00-16.30 arası süren yoğun ders programlarımız uzman kadromuzla öğrencilerimiz için en faydalı olacak modern metot ve yöntemlerle sürüyor. Online eğitim sürecimizde de yüz yüze eğitimde uygulanan programlarımız aynı şekilde devam ediyor. Derslerimizde en elzem durumların başında öğrencilerimizin interaktif olarak katılımları yer alıyor. Tek taraflı düz anlatım yöntemlerini değil öğrencilerimizin sorgulayarak, yaparak yaşayarak öğrenmelerini sağlayacak uygulamalar oluşturuyoruz. Biyomedikal ve Mekatronik bölümleri üzerinden eğitim sürecini devam ettiren okulumuz alan eğitimlerine de söz ettiğimiz tekniklerimizi uygulayarak ilerliyoruz.

Hafta içerisinde gerek alan eğitimi gerekse müfredat bağlamında işlenen derslerimizin pekiştirilmesi kalıcılığının arttırılması açısından öğrencilerimize hafta sonu etüt programları uyguluyoruz. Etütlerimizde sınav grubumu öğrencilerimize TYT-AYT bağlamında verimli ve yoğun çalışmalar uyguluyor, sınav grubu olmayan öğrencilerimiz için de müfredat bağlamında kalıcılığı arttırmak adına etüt programlarımızı uyguluyoruz. %100 Devlet Destekli Eğitim alan öğrencilerimiz hafta sonu etütlerimizden de aynı şekilde ücretsiz olarak faydalanabilmektedir. Konu tekrarı ve eksikliği hissedilen alanlar böylece etüt programlarımızla tamamlanıyor.

Beylikdüzü Okulları olarak sevgili öğrencilerimizin başarılarına başarı katmak için çalışmalarımızı geliştirerek eğitim-öğretim sürecinde fark yaratmaya devam ediyoruz.