Beylikdüzü Kampüsü

Kıymetli Öğrencilerimiz ve Sevgili Velilerimiz,
Dünyaca geçirdiğimiz bu zorlu süreçte Beylikdüzü Okulları Beykent Kampüsü olarak eğitim kalitemizden taviz vermeden çalışmalarımızı tüm hızıyla devam ettiriyoruz. 2007’den bu yana nitelikli ve kaliteli eğitim misyonuyla ilerlediğimiz bu yolda her yıl ülkemize ve dünyamıza büyük katkılar sağlayacak nesiller yetiştirmenin gururunu yaşıyoruz.

Beylikdüzü Okulları olarak öncelikle Beykent bölgesinde eğitim-öğretim faaliyetlerimize başladık, zamanla sizlerin yoğun ilgisi ve desteği sayesinde diğer kampüsümüz olan Esenyurt Kampüsünü de hizmetinize sunduk.
Beykent Kampüsümüz konum itibarıyla merkezde yer almaktadır. Okulumuzun önünden geçen birçok yere ulaşımı sağlayan taşıtlar mevcuttur. Yine okul servislerimiz de sevgili öğrencilerimizin hizmetindedir.

Kampüsümüzde 20’den fazla uzman öğretmenimiz büyük bir özveri ile öğrencilerimiz için çalışmalarını sürdürmektedir. Derslerimiz yalnızca tek bir anlatım yöntemiyle değil, müfredat içeriğine bağlı olarak öğrencilerimizin interaktif şekilde katılımlarını sağlayacak biçimde işlenmektedir. Kalıcı öğrenme felsefesiyle ilerleyen okulumuz en etkili öğretim yöntemlerini siz değerli öğrencilerimiz için takip etmektedir. Derslerimizin pekişmesi adına hiçbir ek ücret almadan hafta sonu kursları yapılmaktadır. Beylikdüzü Okullarının diğer okullardan en büyük avantajı %100 Devlet Destekli olmasıdır. %100 Devlet Desteği nedir? Öğrencilerimize vermiş olduğumuz nitelikli eğitimin ücretini siz değerli velilerimizden almıyor, eğitimi ücretsiz sağlıyoruz. Diğer büyük avantajımız ise Teknik ve Anadolu Lisesi özelliklerini bir arada barındırıyor olmamızdır. Akademik eğitimin yanı sıra son teknolojik cihazlarla öğrencilerimize uygulama dersleri de sunuyoruz. Biyomedikal ve Mekatronik alanlarında uzmanlaşmak isteyen öğrencilerimize en iyi koşullar altında en iyi yerlerde staj görme imkanı sağlıyoruz.

Alanında uzman öğretmen kadromuz, profesyonel yöneticilerimiz iş birliğinde öğrencilerimizin başarılarına başarı katmaya devam ediyoruz. Yaşadığımız bu olağanüstü süreçte derslerimizi yüz yüze eğitimi aratmayacak şekilde online olarak da sürdürüyoruz. Siz değerli öğrencilerimizi okulumuzun bahçesinde ve sıralarında görmek için sabırsızlanıyoruz.