Misyonumuz

Özel Beylikdüzü Okulları,  iş, hizmet ve sağlık alanlarında toplumun ihtiyacı olan bilim insanlarını ülkeye kazandırmak; bilgili, çağdaş, donanımlı, deneyimli, topluma yararlı, araştırmacı mühendisleri yetiştirmeyi hedefleyen, Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı bir eğitim kurumu ve mükemmeliyet merkezi olma amacını taşımaktadır.

Kurumumuz, dünyadaki gelişmeleri gözeterek, akademik ve teknolojik olarak ülkemizde çağdaş uygarlık düzeyini aşacak, mesleki bilgi ve becerilere sahip eğitimli işgücünün yetiştirilmesinde kendisini görevli görmektedir.

Vizyonumuz

Özel Beylikdüzü Okulları, eğitim ve öğretimde mükemmellik anlayışını benimsemiştir. Vizyonu,   Atatürk ilkeleri doğrultusunda evrensel ilkeler ışığında araştırarak, sorgulayarak ve bilgiyi üretime dönüştürerek topluma fayda sağlayacak mühendislerin, çağdaş değişimler doğrultusunda kendini yenileyebilen eğitim programlarında mesleki yetkinlik edinerek yetiştirildiği, sürdürülebilir yeniliklerin hayat bulduğu öncü bir eğitim kurumu olmaktır.