Güvenli Eğitim Ortamı

Veli kaygısının tamamen ortadan kaldırıldığı, okula geliş ve gidiş süreçleri de dâhil olmak üzere kurgulanmış bir güvenli okul konsepti sunuyoruz. Aksayan herhangi bir şey olması durumunda ise veliyi hemen bilgilendiriyor ve acil müdahale ediyoruz.

Biz etkin öğrenme fırsatlarının ancak güvenli eğitim ortamlarında sunulabileceğine inanıyoruz. Bu nedenle “önce güvenlik ve sağlık” diyoruz.

Okullarımızda güvenli giriş-çıkış sağlıyor, tüm alanlarımızı gözlüyor, servislerimizi denetliyor, öğrencilerimizin sağlığına dair tüm süreçleri kayıt altına alıyor ve tüm bunlar hakkında velilerimizi bilgilendiriyoruz.

Velilerimizin sorumluluklarını paylaşıyoruz.