Yükleniyor...

Projelerimiz

Biyonik El

Beylikdüzü Teknoloji Lisesi Biyomedikal Bölümümüzün geliştirdiği Biyonik El Projesi ile karşınızdayız. Projedeki temel amacımız vücudunda uzuv ve doku kaybı olan hastaların el fonksiyonlarını yerine getirmesi ve hastaların bu fonksiyonları kullanarak elin eksikliğini hissetmemesidir. Proje de ileriye dönük amacımız robot elin biyomalzeme ile kaplanarak fiziksel olarak gerçek bir elin görünüşünüde yansıtmasıdır. Projenin çalışması eldivendeki sensörlerle tüm parmaklar için farklı bir motorla biyonik elde taklit etme esasına dayanmaktadır.

3D yazıcı

Özel Beylikdüzü Teknoloji Lisesi olarak öğrencilerimizle 3D yazıcı projesi hazırladık. Öğrencilerimizin hazırladıkları proje teknoloji fuarında da yoğun ilgi gördü.

" Yeni Nesil Mesleki Eğitim Sistemi " Adnan Kahveci, Kazım Karabekir Cd. No:10, 34528, 34520 Beylikdüzü/İstanbul

Çalışma saatleri 08:00-17:00