Yükleniyor...

Deneme Sınavları

Nitelikli eğitimin adresi Beylikdüzü Okulları eğitimde liderliği korumaya devam ediyor. Öğrencilerimiz için en faydalı, kalıcı eğitim oluşturmak adına tecrübeli öğretmenlerimiz ve yönetim kadromuzla büyük bir özveriyle çalışıyoruz.

Hafta içi gerçekleştirdiğimiz yoğun ders programlarımız hafta sonu etütlerimizle pekişiyor. Etkili eğitim sürecinde çalışma programlarının yanı sıra önemli diğer bir konu ise deneme sınavlarıdır. Düzenli uyguladığımız deneme sınavları ile öğrencilerimizin akademik gelişimlerini yakından takip ediyor. “ Ne durumdayım, nereden başladım ne kadar yol ilerledim ? “ sorularına uyguladığımız deneme sınavları ile cevap alıyor öğrencilerimize anında geri bildirim sağlıyoruz. Deneme sınavlarımız ile öğrencilerimiz kendilerini ne kadar geliştirdiklerini görme, eksik görülen konular varsa bunları tamamlama fırsatı yakalıyor. Deneme sınavlarımızı müfredata ve TYT-AYT sınavlarına uygun olarak hazırlanıyor. Böylece öğrencilerimiz gerçek sınav öncesi prova yapma imkanına erişiyor. Deneme sınavlarımız ile öğrencilerimiz sınav stresi, zamanı etkili kullanma, dikkat vb.konularda kendilerini geliştirebiliyor. Sorularımızın zorluk derecesi, soru türleri üniversite sınavları ile bire bir örtüşmektedir. Deneme sınavlarımız uygulandıktan sonra etütlerimizde tek tek açıklamalı olarak uzman öğretmenlerimiz tarafından çözülüyor, soru analizi yapılıyor. Böylece soru çözümlerinde nasıl bir yol izlenmeli konusunda öğrencilerimiz uzmanlaştırılıyor. Üzerinde durulması gereken ilgili bölümlere dikkat çekiliyor.

Deneme sınavları akademik başarı yolunda büyük bir öneme sahiptir. Her öğrencimizin düzenli olarak deneme sınavlarımıza katılımını sağlayarak başarılarına başarı katıyoruz. Beylikdüzü Okulları olarak öğrencilerimizin hayallerindeki mesleğe ulaşabilmeleri için çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

" Yeni Nesil Mesleki Eğitim Sistemi " Adnan Kahveci, Kazım Karabekir Cd. No:10, 34528, 34520 Beylikdüzü/İstanbul

Çalışma saatleri 08:00-17:00